четвер, 10 листопада 2022 р.

Звіт за результатами інклюзивних позапарламентських публічних консультацій

Волинська державна обласна універсальна наукова бібліотека імені Олени Пчілки відтепер має у фонді два видання, присвячені процесу інклюзивних позапарламентських консультацій щодо змін до Конституції України в частині децентралізації, який було організовано за спільною ініціативою Комітету Верховної Ради України з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування, Офісу Президента України, Міністерства розвитку громад та територій України.

  •        Зміни до Конституції у частині децентралізації через консенсус. Звіт за результатами інклюзивних позапарламентських публічних консультацій / гол. ред., упоряд. А. Драженко. – Київ, 2020. 480 с.
  •       Зміни до Конституції в частині децентралізації влади. Фінальний звіт за результатами інклюзивних позапарламентських публічних консультацій «Зміни до Конституції у частині децентралізації через консенсус : проєкт тексту змін до Конституції України в частині децентралізації влади, 29.11.2021 / гол. ред., упоряд. А. Драженко. – Київ, 2021. – 20 с.

      Висловлюємо щиру подяку народному депутату України Дмитру Олександровичу Гуріну за надані нашій бібліотеці видання, які будуть доступні кожному користувачу бібліотеки.

Немає коментарів: