понеділок, 13 листопада 2023 р.

Штучний інтелект

💻Штучний інтелект багато в чому змінює сферу праці. Роботи-помічники не втомлюються, не помиляються і можуть аналізувати, обробляти і зберігати величезні обсяги даних. При цьому ШІ підвищує продуктивність і ефективність роботи компанії, не вимагаючи фактичних витрат. Компанії, базою яких є масиви даних, аналітика й алгоритми машинного навчання, вириваються вперед, не зважаючи на традиційні проблеми, що стримують зростання. Очікується, що застосування штучного інтелекту в бізнесі спровокує зникнення безліч існуючих професій. Кожен, кого цікавить вплив ШІ, має прочитати:

Янсіті Марко. Конкуренція за доби штучного інтелекту / М. Янсіті, К. Лахані ; пер. з англ. Ю. Григоренко. – Київ : Форс Україна, 2021. – 304 с.

 📖 З книги ви дізнаєтеся про зіткнення архітектур традиційних і цифрових компаній, нові виклики для керівників і ризики змін бізнес-моделей на основі ШІ.     

Довідково: 🖳 Штучний інтелект (ШІ) – розділ комп'ютерної лінгвістики та інформатики, який швидко розвивається, і зосереджений на розробці інтелектуальних машин, здатних виконувати завдання, які зазвичай потребують людського інтелекту.

 📖 Запрошуємо до читання!

 

Немає коментарів: