Практична енциклопедія української кухні / упоряд. О. Скопненко, І. Ройтенберг. – К. : КАЗКА ; АРКАИМ, 2007. – 208 с. : іл.
На сторінках енциклопедії ви знайдете відомості про історію української кухні, про основні продукти, способи їх обробки, приготування та зберігання, традиційні, сучасні та обрядові страви. Всього понад 100 рецептів, яскраво проілюстрованих фотографіями, що відображають етапи приготування.
Переглядати гарно ілюстровані кулінарні книги люблять усі жінки. Пропонуємо видання, цікаве всім, в тому числі майбутнім і професійним кухарям. Дана книга отримала премію єдиного міжнародного конкурсу у галузі літератури з кулінарії "Гурман".
На сторінках енциклопедії ви знайдете відомості про історію української кухні, про основні продукти, способи їх обробки, приготування та зберігання, традиційні, сучасні та обрядові страви. Всього понад 100 рецептів, яскраво проілюстрованих фотографіями, що відображають етапи приготування.
Немає коментарів:
Дописати коментар