четвер, 3 грудня 2015 р.

Краща книга України. Проза. 2015 рік.



Цьогоріч у Всеукраїнському конкурсі «Краща книга України», який щороку організовує Державний комітетом телебачення і радіомовлення України з метою сприяння розвитку вітчизняного книговидання, удосконалення традицій вітчизняної книговидавничої справи, підвищення ролі книги в суспільстві, популяризації сучасних технологій її художнього оформлення та поліграфічного виконання у номінації «Проза» кращою в Україні визнали книгу нашого земляка Івана Феодосійовича Корсака «Вибух у пустелі».

Вже  у фонді нашої бібліотеки!
Запрошуємо прочитати!





Корсак Іван Феодосійович. Вибух у пустелі : іст. роман / І. Ф. Корсак.–Київ : Ярославів Вал, 2015. - 236 с.






Читаємо також:
Як пишуть в (http://volyn.tabloyid.com/art/ivan-korsak-prezentuye-vybuh-u-pusteli) Таблоїд Волині : "Книга унікальна передовсім тим, що побудована значною мірою на англомовних джерелах, досі відсутніх в Україні.
Інтригуючи читача, автор виклав цікаву розповідь про знакову українську родину Кістяківських, яка полишила по собі славні діла на кількох континентах. Водночас інтригуючий роман Івана Корсака охоплює події та явища значно ширше, він оповідає про вагомий внесок українства у наукові здобутки людства, у високі технології сучасності, авторство яких інколи привласнюють чужинці. Головний герой роману Георгій Кістяківський бере участь у розробленні атомної бомби, аби протистояти фашизму німецькому чи російському, а ще, як науковий радник Президента США, долучається до підготовки перших астронавтів для польотів на Місяць, розвитку балістики і так само має мужність сказати «ні» тому, що противиться його совісті чи цивілізаційному поступу людства."

Немає коментарів: