пʼятниця, 25 листопада 2011 р.

Все про каву

          Бібліотека придбала книгу, на наш погляд, дуже цікаву для багатьох людей – любителів, цінувальників, виробників кави.           
        Історія вирощування кави в різних країнах, міфи і факти, сорти та якість кавових зерен, маркіровка на упакуванні, способи заварювання та професійне приготування кави та коктейлів, кавові машини – кожен знайде для себе цікаву інформацію в тексті, попутно розглядаючи різноманітні кольорові ілюстрації.

  

     
       Фурта О. Библия кофе: от ростка до чашки / О. Фурта ; фото А. Малчик, О. Трухачева. – М. : Эксмо, 2009. –  287 с. : фото. – (Кулинария VIP-класса).  
                                                                                      
                                                                                                                                                      
                                                                                       

Немає коментарів: